ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 

24/2 ΕΩΣ 27/2/2022    4HMΕΡΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ    ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ Τιμή: 210,00 € κατ΄άτομο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:30 π.μ. στάση στη περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ κατόπιν συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για να φθάσουμε στην Αμφιλοχία για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ (υποθαλάσσια σήραγγα) φθάνουμε στην όμορφη κωμόπολη της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. ‘Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, το ΚΑΝΟΝΙ και το ΜΟΝ – ΡΕΠΟ. Ακολουθεί περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετα το Πρωινό θα αναχωρησουμε για την ολοημερη εκδρομη μας στο ομορφο Νησι ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ αφιξη και παραμονη στο νησι για γευμα μπανιο και περιπατους.Το απογευμα αναχωρηση.Το απόγευμα θα εχουμε επιστροφη στο ξενοδοχειο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ και με το F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ακολουθώντας στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφιξη στην ομορφη παραλλιακη κομωπολη του ΑΣΤΑΚΟΥ. Σταση γιαμεσημβρινο γευμα. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ στάση, φθάνουμε στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή: 210,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιοΤιμή: 215,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές  περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν,

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο

«3 πρωινά,

Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα,

Εισιτήρια πλοιου ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ και αντιστροφα

Αρχηγό – συνοδό, Φ.Π.Α