10/8 ΕΩΣ 17/8/2017  7ΗΜΕΡΗ  ΓΥΡΟΣ  ΚΡΗΤΗΣ Τιμή κατ’άτομο 395,00

1ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων γύρω στις 6 μ.μ. και αναχώρηση για ΧΑΝΙΑ. 

2ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στα ΧΑΝΙΑ γύρω στις 6 π.μ. αναχώρηση για το ΦΑΡΑΓΓΙ της ΣΑΜΑΡΙΑ μέσω AΛIΚΙANOY και ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (σε υψόμετρο 1200μ. στα ΛΕΥΚΆ ΟΡΗ). Στάση και προαιρετική μετάβαση στο πρώτο μπαλκόνι. Στη συνέχεια επιστροφή στα ΧΑΝΙΑ, τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για γεύμα και ξεκούραση. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

3ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΣΟΥΔΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙ, επίσκεψη στον τάφο του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΧΑΛΕΠΑ, σχετική παραμονή και στη συνέχεια αναχώρηση για το ιστορικό ΑΡΚΑΔΙ, επίσκεψη της Ιστορικής Μονής. Κατόπιν μετάβαση στο ΡΕΘΥΜΝΟ, επίσκεψη των ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΩΝ αρχοντικών και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στα γραφικά δρομάκια και επίσκεψη στη Βενετσιάνικη Ακρόπολη, τη ΦΟΡΤΕΤΣΑ. Στη συνέχεια,αναχώρηση σε ωραιότατη παραλία για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή στα ΧΑΝΙΑ, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική συμμετοχή σε κρητικό κέντρο για διασκέδαση με παραδοσιακές μαντινάδες. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΉ.

4ΗΜΕΡΑ

 Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΗΡΑΚΛΕΙΟ, μέσω ωραιότατης διαδρομής, άφιξη, επίσκεψη και ξενάγηση στην ΚΝΩΣΟ, στην πόλη του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (από τα πιο ονομαστά στον κόσμο). Στη συνέχεια μετάβαση σε κοντινή παραλία για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

5ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, θα πραγματοποιήσουμε ολοήμερη εκδρομή, ξεκινώντας από τον ΆΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, στάση για επίσκεψη, ΣΗΤΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και καταλήγουμε στο ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ μέσω ΕΛΟΥΝΤΑΣ όπου θα παραμείνουμε για καφέ. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στο κέντρο ΣΟΡΔΕΝΟ με τοπικό χρώμα. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

6ΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό,  ελεύθερος  χρόνος  για  επίσκεψη  στην αγορά του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στο  φρούριο ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ, όπου βρίσκεται ο τάφος του  ΚΑΖΑΝ1ΖΑΚΗ και  στον Μητροπολιτικό  ναό του ΑΓ. ΤΙΤΟΥ  όπου  βρίσκεται  η Κάρα του Αγίου. Γύρω στις 10 π.μ. αναχώρηση για την αρχαία ΓΟΡΤΥΝΙΑ, θα επισκεφθούμε τις αρχαιότητες της ΦΑΙΣΤΟΥ, τα μινωικά ανάκτορα Κ.ά. Κατόπιν θα μεταβούμε στα ΜΑΤΑΛΑ, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Παναγία την Καλυβιανή, παραμονή για προσκύνημα και επιστροφή στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Το απόγευμα ελεύθερο. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

7ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το γραφικό οροπέδιο του ΛΑΣΗΘΙΟΥ, θα επισκεφθούμε το ΔΙΚΤΑΙΟ  ΆΝΤΡΟ όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκε ο ΖΕΥΣ και επιστροφή σε γραφική παραλία για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα  επιστρέφουμε στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ όπου ελεύθερος χρόνος για ψώνια και περιπάτους. Το βράδυ επιβίβαση στο F/B, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για ΠΕΙΡΑΙΑ και άφιξη το πρωί.

Τιμή κατ’άτομο 395,00 € σε δίκλινο/τρίκλινο

Τιμή κατ’άτομο 450,00 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

2.Η διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια

3. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρoνται στο πρόγραμμα.

4. Αρχηγός.

5.Το πρωινό Φ.Π.Α