11/8 ΕΩΣ 16/8/2017   6ΗΜΕΡΗ ΓΥΡΟΣ  ΛΕΣΒΟΥ Τιμή κατ’άτομο 320,00 €

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο με πούλμαν για τον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Ευχάριστο θαλάσσιο ταξίδι άφιξη στην τακτοποίηση στις καμπίνες  εν πλω  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
2ΗΜΕΡΑ

Άφιξη του πλοίου στο Λιμάνι της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Επιβίβαση στο πούλμαν και περιήγηση της Νήσου και της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και σύντομη ξεκούραση. Αναχώρηση και μέσω θαυμάσιας διαδρομής κατά μήκος του ΚΟΛΠΟΥ ΓΕΡΑΣ στον ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΟ με την πανέμορφη πλαζ, γεύμα και σχετική παραμονή. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
3ΗΜΕΡΑ

 Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσα από θαυμάσια διαδρομή για  ΘΕΡΜΗ, τον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ, τα ΜΕΣΤΕΓΝΑ, το ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ, το ΜΟΛΥΒΟ “ΜΗΘΥΜΝΑ” και την ΠΕΤΡΑ με την εκκλησία της Παναγιάς Γλυκοφιλούσας πάνω σε βράχο με 114 σκαλιά. Επίσκεψη και γεύμα στην παραλία. Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

4ΗΜΕΡΑ

 Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τη ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ, τη ΒΑΤΟΥΣΑ, το ΟΡΔΥΜΝΟΝ ΟΡΟΣ και το ΣΙΓΡΙ, που είναι ονομαστά για τα σπάνια απολιθώματα και την ΕΡΕΣΟ. Γεύμα και σχετική παραμονή. Το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
5ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την ΑΓΙΑΣΟ, σχετική παραμονή, και στη συνέχεια στα ΒΑΣΙΛΙΚΑ, τον ΠΟΛΥΧΝΙΤΟ και τα ΒΑΤΕΡΑ. Γεύμα στην παραλία και σχετική παραμονή. Το απόγευμα, επιστροφή στο Λιμάνι της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τον ΠΕΙΡΑΙΑ.

6ΗΜΕΡΑ

Νωρίς το πρωί, άφιξη του πλοίου στο Λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ

Τιμή κατ’άτομο 320,00 € σε δίκλινο/τρίκλινο

Τιμή κατ’άτομο 370,00 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν

2.Οι διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια

3. Το πρωινό

4. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός Φ.Π.Α