12/8 ΕΩΣ 16/8/2022   5ΗΜΕΡΗ  ΞΑΝΘΗ  ΘΑΣΟΣ  ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ  ΑΓΙΟ  ΟΡΟΣ   Πόρτο  Λάγος   Φανάρι Τιμή κατ’άτομο 195,00 €

1ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ στάση σε καφέ στα ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην περιοχή της Λάρισας, στάση, γεύμα, προαιρετικά. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μια πολύ όμορφη παραλιακή διαδρομή μας οδηγεί στην Ουρανούπολη, στο “τρίτο πόδι” της μαγευτικής Χαλκιδικής. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά ή εναλλακτικά προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΞΑΝΘΗ, με ενδιάμεση στάση στην Ασπροβάλτα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, διανυκτέρευση. 

3ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο Ferry boat και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο Λιμένας και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο Ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΞΑΝΘΗ.διανυκτέρευση.

4ΗΜΕΡΑ

Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το κέντρο πληροφόρησης στο Πόρτο Λάγος. Κατά την δίωρη περίπου επίσκεψή μας θα ενημερωθούμε για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και θα παρακολουθήσουμε βίντεο για τη ζωή της λίμνης. Στη συνέχεια, με το πούλμαν θα περιηγηθούμε στον υγρότοπο, στον αλιευτικό συνεταιρισμό και στον Άγιο Νικόλαο συνοδεία ξεναγού και θα παρατηρήσουμε τα σπάνια είδη πουλιών με τηλεσκόπιο. Έπειτα, σε κοντινή απόσταση θα επισκεφτούμε το Φανάρι, ένα γραφικό ψαροχώρι στα νοτιοδυτικά του νομού Ροδόπης. Ο οικισμός αριθμεί περίπου 7004 μόνιμους κατοίκους, όμως η νευραλγική θέση του, μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης τον έχει μετατρέψει σε αξιόλογο τουριστικό θέρετρο. Στάση για να απολαύσουμε τον καφέ & το μπάνιο μας και έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην Παλιά Πόλη έναν διατηρητέο οικισμό όπου θα δούμε πολλά αξιόλογα κτίσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μας ελεύθερο, διανυκτέρευσ

5ΗΜΕΡΑ 

Πρωινό και αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στον ΠΕΙΡΑΙΑ

Τιμή κατ’άτομο 195,00 € σε δίκλινο/τρίκλινο

Τιμή κατ’άτομο 255,00 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

1.Μετάβαση και επιστροφή Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν

2.Οι διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο

3. 4 Το πρωινα

4.Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ.

5. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

6.Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α.