14/8/2022 ΕΩΣ 16/8/2022   3ΗΜΕΡΗ  ΓΥΡΟΣ   ΝΑΞΟΥ Τιμή κατ’άτομο 165 €  στο δίκλινο δωμάτιο

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση και επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής για ΝΑΞΟ. Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, θα πάμε για γεύμα σε γραφικά ταβερνάκια της ΧΩΡΑΣ και θα έχουμε την εύκαιρα μιας πρώτης γνωριμίας με το νησί. Ελεύθερος χρόνος. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
2ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το ΓΥΡΟ της ΝΑΞΟΥ όπου θα δούμε μερικά από τα πιο όμορφα χωριά, όπως τα  ΚΙΝΙΔΑΡΟ, ΣΤΑΥΡΟ, ΠΑΝ.ΑΡΓΟΚΥΛΙΩΤΙΣΣΑ, παραμονή για προσκύνημα, ΚΕΡΑΜΩΤΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ, γεύμα. Στη συνέχεια, επιστροφή μέσω ΚΟΜΝΙΑΚΗΣ, στη γραφική ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ, στάση για καφέ και επίσκεψη στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΓΚΑΙΡΕΣ και ΧΩΡΑ. Ελεύθερος χρόνος. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ
3ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, περιήγηση μέσα στη ΧΩΡΑ της ΝΑΞΟΥ, θα ανεβούμε στο ΚΑΣΤΡΟ, για να θαυμάσουμε την ωραία θέα και να επισκεφθούμε το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ και το ΕΝΕΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και βόλτα στα γραφικά σοκάκια, όπου θα κάνουμε τις αγορές μας. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΠΕΙΡΑΙΑ. Άφιξη στον Πειραιά.

Τιμή κατ’άτομο 165 €  στο δίκλινο δωμάτιο

Τιμή κατ’άτομο 195 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν Οι διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία  Τα πρωινά καθημερινά Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγός.