14/8 ΕΩΣ 16/8/2022    3ΗΜΕΡΗ 3ήμερο στην Ήπειρο ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ Τιμή κατ’άτομο 130,00 €

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 07:30 ΠΕΙΡΑΙΑ π.μ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ- ΑΝΤΙΡΙΟΥ , ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάμε και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο των Ιωαννίνων. Δείπνο. Διαν/ση.

2ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΖΑΓΟΡΙ και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ. Εν συνεχεία για ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, όμορφο αντιπροσωπευτικό χωριό του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια για ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι ,τα παραδοσιακά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ .Δείπνο. Διαν/ση

3ΗΜΕΡΑ

Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με μια ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου και η παραμονή μας για γεύμα και από εκει μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και με ενδιάμεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε το βράδυ σε ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’άτομο 130,00 € σε δίκλινο/τρίκλινο

Τιμή κατ’άτομο 160,00 € μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,

2 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο στη πόλη των Ιωαννίνων,

Τα πρωινά

καθημερινά,

Αρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ.