15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 14/8 ΕΩΣ 18/8/2024    5ΗΜΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΠΑΞΟΙ Τιμή κατ’άτομο 270,00 €

1ΗΜΕΡΑ Αναχώρηση 7: 00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, παραμονή, γεύμα Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. ‘Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ το εντυπωσιακό ανάκτορο και αγαπημένος τόπος διαμονής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ η οποία επέβλεψε προσωπικά τη κατασκευή του αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του κτιρίου. Κατόπιν για το ΚΑΝΟΝΙ και από εκεί για το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, τον καταπράσινο βράχο ο ο οποίος καταμεσής της θάλασσας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού με το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας Κατόπιν για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ όπου και παραμονή στην όμορφη παραλία για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στη πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας στο φημισμένο ΛΙΣΤΟΝ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό αναχωρούμε για όμορφη διαδρομή προς το βόρειο τμήμα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ περνώντας από ΥΨΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ και από εκεί για στάση στο όμορφο ψαροχώρι της ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ. Εν συνεχεία για ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιο για ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ αφιξη και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4ΗΜΕΡΑ Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επιβιβασθούμε στο πλοιο για τους άμορφους ΠΑΞΟΥΣ άφιξη και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΑΡΓΑ, παραμονή στη γραφική παραλιακή κωμόπολη και από εκεί για για ΑΡΤΑ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ παραμονή, γεύμα. ΑΝΤΙΡΡΙΟ  ΡΙΟ ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’άτομο 270,00 €

Τιμή κατ’άτομο 330,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,

4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4 πρωινά μπουφέ, εισιτήρια φέρρυ,

Αρχηγός συνοδός,