27/10 ΕΩΣ 30/10/2022  4ΗΜΕΡΗ   ΘΡΑΚΙΚΑ  ΤΕΜΠΗ  ΤΡΑΙΝΟ  ΝΕΣΤΟΥ  ΘΑΣΟΣ   ΞΑΝΘΗ   ΔΡΑΜΑ  Τιμή κατ’ άτομο  190,00€             

1ΗΜΕΡΑ

Η Αναχώρηση 7.30π.μ.  από τα γραφεία μας για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ στάση, εν συνεχεία άφιξη στο ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ στάση και μεσημβρινό γεύμα. Στη συνέχεια παίρνοντας τον περιφερειακό, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, θα περάσουμε τη ΛΙΜΝΗ ΛΑΓΚΑΔΑ, τη Μεγάλη και Μικρή Βόλβη και τα Μακεδονικά Τέμπη και θα εχουμε αφιξη στην ΞΑΝΘΗ Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

2ΗΜΕΡΑ 

Η σημερινή μας μέρα θα μας μαγέψει. Η διαδρομή μας στα ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ θεωρείται από τις ομορφότερες της χώρας μας. Προαιρετικά θα πάρουμε το τρένο από την ΞΑΝΘΗ για τη ΔΡΑΜΑ. Συνιστούμε να μην χάσει κανείς αυτή την ονειρεμένη διαδρομή στα ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ. Η διαδρομή με το τρένο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα ενώ το πούλμαν θα μας περιμένει στη ΔΡΑΜΑ. Όσοι προτιμούν οδικώς θα έρθουν με το πούλμαν. Φθάνοντας στη ΔΡΑΜΑ θα  περιηγηθούμε στην όμορφη πόλη. Χτισμένη στους πρόποδες του Φαλακρού Όρους σε καταπράσινη περιοχή, γνωστή για τα πολλά νερά της, Στο νησάκι της  που είναι πνιγμένο στο πράσινο και στα νερά. Στάση και ξεκούραση. Κατόπιν άφιξη στην ΞΑΝΘΗ.  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

3ΗΜΕΡΑ 

Σήμερα η μέρα μας θα είναι αφιερωμένη στην καταπράσινη μαγευτική ΘΑΣΟ το μοναχοπαίδι της Μακεδονίας. Το πρωί θ’ αναχωρήσουμε για την ΚΕΡΑΜΩΤΗ. Από εκεί επιβίβαση στο F/B και αποβίβαση στο ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ την πρωτεύουσα του νησιού. Η σημερινή πόλη είναι κτισμένη στη θέση της Αρχαίας Θάσου. Θα επισκεφθούμε τις αρχαιότητες όπως την αγορά, το θέατρο, την ακρόπολη και τους ναούς του Απόλλωνα και της Αθηνάς. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για τον πανέμορφο γύρο του νησιού. Το πυκνό δάσος, η γαλάζια ανοιχτή θάλασσα, τα γραφικά πέτρινα χωριουδάκια, οι αμμουδιές και τα άγρια βράχια διαδέχονται το ένα το άλλο. Θα περάσουμε από όλα τα γραφικά ψαροχώρια ξεκινώντας από ΓΛΥΦΑΔΑ  ΣΚΑΛΑ ΡΑΧΩΝΙ – ΣΚΑΛΑ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΣΚΑΛΑ ΜΑΡΙΩΝ, για να καταλήξουμε στα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ τη δεύτερη σε τουριστική κίνηση μετά τον Λιμένα. Παραμονή και προαιρετικό γεύμα σ’ ένα από τα πολλά ταβερνάκια της παραλίας. Κατόπιν θα συνεχίσουμε το γύρο του νησιού περνώντας από την ΠΟΤΑΜΙΑ και την ΠΑΝΑΓΙΑ για να επιστρέψουμε στο ΛΙΜΕΝΑ. Από εδώ θα επιβιβασθούμε στο F/B για την Κεραμωτή. Αποβίβαση και οδικώς πλέον θα συνεχίσουμε ως την ΞΑΝΘΗ. Άφιξη τ’ απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

4ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε περνώντας από τη Γέφυρα του Στρυμόνα, την ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, όμορφο παραθεριστικό κέντρο, την Μικρή και Μεγάλη Βόλβη και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εν συνεχεία θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ΛΑΡΙΣΑ και με πιθανό γεύμα καθ’ οδών θα κάνουμε στάση στο Μοτέλ Λεβέντη. άφιξη στον ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν                       

2.Η διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένα ξενοδοχεία

3. Το πρωινό

4. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός.

Τιμή κατ’ άτομο      190,00€