26/8/ ΕΩΣ 28/8/2022  3ΗΜΕΡΗ  ΓΥΡΟΣ  ΠΑΡΟΥ Τιμή κατ’άτομο 150 €

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση το πρωί για Πειραιά και επιβίβαση στο F/B για ΠΑΡΟ, το όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Άφιξη στο λιμάνι της Παροικιάς γοητευτική με τα στενά ελικοειδή δρομάκια, μετά από ένα ευχάριστο θαλασσινό ταξίδι περίπου 5 ωρών. Αποβίβαση από το F/B και μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση.Ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
2ΗΜΕΡΑ

 Μετά το πρωινό, ξεκινάμε για την περιήγηση του νησιού, θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το ερειπωμένο Φράγκικο κάστρο, τους χαρακτηριστικούς Ανεμόμυλους κ.ά. Μετά στο γύρο του νησιού θα δούμε. Τα αρχαία Λατομεία, τις Λεύκες, το ομορφότερο χωριό του νησιού, τα μοναστήρια του Αγ. Ιωάννη Καπαρού και του Αγ. Ιωάννη θεολόγου, επίσκεψη και σχετική παραμονή, το πίσω Λιβάδι, με ωραία αμμώδη παραλία γεύμα στη Νάουσα, που είναι ένα όμορφο Ψαράδικο χωριουδάκι, με ένα στρογγυλό Πύργο κοντά στο λιμάνι του και με μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκκλησίες όπως την Παντάνασσα και την Κοίμηση της Θεοτόκου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.
3ΗΜΕΡΑ

 Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος για αγορές, περιπάτους στην Παροικία. Στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και αναχώρηση με το F/B για Πειραιά. Άφιξη αργά το απόγευμα στον Πειραιά, αποβίβαση και επιστροφή στον Πειραιά.

Τιμή κατ’άτομο 150 €  στο δίκλινο δωμάτιο

Τιμή κατ’άτομο 180 € μονόκλινο