27/10/2023 ΕΩΣ 29/10/2023  3ΗΜΕΡΗ ΜΕΓΑΛΟΣ    ΓΥΡΟΣ  ΠΗΛΙΟΥ (ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ ΧΟΡΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ) Τιμή κατ’ άτομο  130,00€

1ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 7.30π.μ. για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ στάση και συνεχίζουμε για να βρεθούμε στην περίφημη ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Εικόνες που θα μας μείνουν για πάντα. Στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουμε για το ΒΟΛΟ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η σημερινή μας μέρα θα μας φέρει ως το νοτιότερο σημείο της χερσονήσου της Μαγνησίας περνώντας από πανέμορφα χωριά, ορεινά και παραθαλάσσια. Στο πρώτο κεφαλοχώρι που θα κάνουμε μικρή στάση είναι η ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, χτισμένη σε εύφορο κοίλο οροπέδιο, με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δένδρα. Χωριό σταθμός και πέρασμα για τις παραλίες του νοτίου Πηλίου. Στο ΧΟΡΤΟ πνιγμένο από λιόδενδρα και λουλούδια, μια παλιά πετρόχτιστη αποθήκη έγινε το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΓΕΛΙΝΗΣ  με πανέμορφες φορεσιές από το Πήλιο,Στη συνέχεια (μετά τη Μήλινα) θα βρεθούμε στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου, το όμορφο ΤΡΙΚΕΡΙ που οι κάτοικοί του διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις τους. Επίνειο η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. Γραφικό ψαροχώρι με το παλιό της καρνάγιο και την όμορφη παραλία της.  Στάση για μικρό περίπατο. Επιστροφή στη ΜΗΛΙΝΑ παραθεριστικό κέντρο με ωραία αμμουδιά. Φημίζεται για το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα. Με θέα μπροστά ένα πανέμορφο τοπίο με τα δυο καταπράσινα νησάκια τον ΑΛΑΤΑ και την ΠΡΑΣΟΥΔΑ θα έχουμε παραμονή γεύμα και προαιρετικά μπορούμε να περάσουμε με καΐκι στα νησάκια απέναντι.  Αργά τ’ απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

3ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σήμερα το πρωινό μας θα είναι ελεύθερο για να γνωρίσουμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ εν συνεχεία μετά το μεσημβρινό γεύμα θα έχουμε την επιστροφή μας στον ΠΕΙΡΑΙΑ με στάση στον ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν                       

2.Η διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένα ξενοδοχεία

3. Το πρωινό

4. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός.

Τιμή κατ’ άτομο      130,00€