22/7 ΕΩΣ 24/7/22 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΣΕΡΙΦΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 180 €

1Hμέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τη Σέριφο (07.00). Άφιξη στο νησί και πρώτη μας επίσκεψη, το κάστρο της Χώρας, Για να φτάσουμε στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου θα χρειαστεί να ανεβούμε αρκετά σκαλάκια, αλλά η μαγευτική πανοραμική θέα θα μας αποζημιώσει. Λίγο πιο κάτω είναι η εκκλησία του Αϊ Γιάννη του Θεολόγου, χτισμένη σε κοίλωμα βράχου πάνω στα ερείπια αρχαίου ναού της Αθηνάς. στη συνέχεια αναχώρηση για τους Μύλους, χαρακτηριστικό στοιχείο των Κυκλάδων. Επόμενος σταθμός μας η Κάτω Πιάτσα, όπου θα επισκεφτούμε τον επιβλητικό Ναό της Ευαγγελιστρίας. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στο Μέγα Λιβάδι. Μία παραλία με ρηχά ήρεμα νερά, άφθονη σκιά και μαγευτικό τοπίο. Χρόνος να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2Hμέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τον Άσπρο Πύργο, τον καλύτερα σωζόμενο αρχαίο πύργο της Σερίφου. Από εδώ θα απολαύσουμε τη θέα της νοτιοανατολικής ακτής της Σερίφου. Ανατολικά από τον Άσπρο Πύργο φαίνονται τα ερείπια του Κάστρου της Γριάς. Αναχώρηση για το Παλιό Πλυσταριό, ένα κτίσμα με πέντε καμάρες και τέσσερις γούρνες, όπου έπλεναν τα ρούχα της οικογένειας οι γυναίκες της περιοχής. Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και το μεσημεριανό μας φαγητό στην παραλία της «Ψιλή άμμου», την δημοφιλέστερη της Σερίφου, με ρηχά καταγάλανα νερά και χρυσή αμμουδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και ελεύθερο βράδυ για περίπατο κι έξοδο στο νησί. Διανυκτέρευση.

3Hμέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Πάνω Πιάτσα, το κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο του νησιού. Ξεχωριστή θέση κατέχει ο επιβλητικός ναός του Αγίου Αθανασίου που είναι η Μητρόπολη της Σερίφου. Χρόνος για επίσκεψη και στάση για καφέ και γλυκό στα παραδοσιακά καφενεδάκια της. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής, με χρόνο ελεύθερο για την τελευταία μας βόλτα στο λιμάνι, προτού μπούμε στο πλοίο για τον Πειραιά

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 180 €