30/12 ΕΩΣ 2/1/2023  4ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ   ΜΕΓΑΛΟΣ    ΓΥΡΟΣ    ΠΗΛΙΟΥ Τιμή κατ’ άτομο      170,00 €

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 7.30π.μ. για ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ στάση και συνεχίζουμε για να βρεθούμε στην περίφημη ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Εικόνες που θα μας μείνουν για πάντα. Στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουμε για το ΒΟΛΟ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2ΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μας μέρα θα μας φέρει ως το νοτιότερο σημείο της χερσονήσου της Μαγνησίας περνώντας από πανέμορφα χωριά, ορεινά και παραθαλάσσια. Στο πρώτο κεφαλοχώρι που θα κάνουμε μικρή στάση είναι η ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, χτισμένη σε εύφορο κοίλο οροπέδιο, με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δένδρα. Χωριό σταθμός και πέρασμα για τις παραλίες του νοτίου Πηλίου. Στο ΧΟΡΤΟ πνιγμένο από λιόδενδρα και λουλούδια, μια παλιά πετρόχτιστη αποθήκη έγινε το ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΓΕΛΙΝΗΣ  με πανέμορφες φορεσιές από το Πήλιο. Στη συνέχεια (μετά τη Μήλινα) θα βρεθούμε στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου, το όμορφο ΤΡΙΚΕΡΙ που οι κάτοικοί του διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις τους. Επίνειο η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. Γραφικό ψαροχώρι με το παλιό της καρνάγιο και την όμορφη παραλία της.  Στάση για μικρό περίπατο θα έχουμε παραμονή γεύμα. Επιστροφή στη ΜΗΛΙΝΑ παραθεριστικό κέντρο με ωραία αμμουδιά. Φημίζεται για το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα. Με θέα μπροστά ένα πανέμορφο τοπίο με τα δυο καταπράσινα νησάκια τον ΑΛΑΤΑ και την ΠΡΑΣΟΥΔΑ Αργά τ’ απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας. ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

3ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για να κάνουμε το γύρο του Πηλίου με πρώτη στάση στην ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ εν συνεχεία μέσω ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ άφιξη στα όμορφα ΖΑΓΟΡΑ, στάση. Εν συνεχεία θα έχουμε επίσκεψη στην ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ αφού προηγουμένως πάρουμε γεύμα στο όμορφο ΜΟΥΡΕΣΙ. Κατόπιν για το πανέμορφο ορεινό χωριό ΚΙΣΣΟΣ βυθισμένος σε καστανιές και πλατάνια των οποίων οι κορμοί είναι σκεπασμένοι με κισσούς. Εν συνεχεια θα βρεθούμε στο ΑΝΗΛΙΟ, από τα παλαιότερα χωριά του Πηλίου κτισμένο απόμερα σε απόκρυφη ρεματιά για το φόβο των πειρατών παλαιότερα, απ’ όπου και τ’ όνομα. Όμορφη και ασυνήθιστη εμπειρία. Γεμάτοι από ευχάριστες εικόνες. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

4ΗΜΕΡΑ

Σήμερα το πρωινό μας θα είναι ελεύθερο για να γνωρίσουμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ εν συνεχεία μετά το μεσημβρινό γεύμα θα έχουμε την επιστροφή μας στον ΠΕΙΡΑΙΑ με στάση στον ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν                       

2.Η διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένα ξενοδοχεία

3. Το πρωινό

4. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός.

Τιμή κατ’ άτομο      170,00 €