6/1/2023 ΕΩΣ 8/1/2023   3ΗΜΕΡΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑ   ΣΠΕΤΣΕΣ  ΠΟΡΟΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Τιμή κατ’ άτομο  70,00€

1ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχωρούμε στις 08.00 μ.μ. για να ακολουθήσουμε την πορεία των δαντελωτών ακτών του Σαρωνικού. Περνώντας από τα πευκόφυτα ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, στάση στο ΚΡΑΝΙΔΙ, για να βρεθούμε βραδάκι στο ειδυλλιακό ξενοδοχείο μας στο ΠΟΡΤΟ, ΧΕΛΙ.

2ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Το πρωί θα μεταβούμε στην ΚΏΣΤΑ. Από εκεί το καραβάκι θα μας φέρει σύντομα στον τόπο των καπεταναίων, τις αρχοντικές ΣΠΕΤΣΕΣ, για να γνωρίσουμε από κοντά το ιστορικό νησί, Μη διστάσετε να ολοκληρώσετε την επίσκεψη σας κάνοντας μια βόλτα με άμαξα ανάμεσα στο αρχοντικά του νησιού και  να πάρουμε το μεσημβρινό μας γεύμα λίγο πριν επιστρέψουμε στο Π. ΧΕΛΙ .Το απογευματάκι ελάτε μαζί μας για μια βόλτα στην όμορφη ΚΟΙΛΑΔΑ με τα ουζερί και τις ψαροταβέρνες της.

3ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σήμερα θα σταθούμε για λίγο στην παραλιακή ΕΡΜΙΟΝΗ για να καταλήξουμε κατόπιν στον καταπράσινο ΓΑΛΑΤΑ όπου θα γευματίσουμε. Εναλλακτικά, ο κοντινός ΠΟΡΟΣ αποτελεί μια καλή ιδέα για όσους θέλουν να γνωρίσουν το νησί και να γευματίσουμε στα ταβερνάκια του. Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε το διάσημο ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ που δεσπόζει στη θάλασσα του ΓΑΛΑΤΑ, πριν αποχωρήσουμε για τη λουτρόπολη των ΜΕΘΑΝΩΝ όπου θα σταθούμε για τον καφέ μας. Στη συνέχεια επιστρέφουμε μέσω ΙΣΘΜΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις στον ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1 .Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν                       

2.Η διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένα ξενοδοχεία

3. Το πρωινό

4. Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός.

Τιμή κατ’ άτομο    700,00€