6/6 ΕΩΣ 9/6/2014 4HMΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ Τιμή: 195,00 € κατ΄άτομο

1ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση 07:30 π.μ. στάση στη περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ κατόπιν συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για να φθάσουμε στην Αμφιλοχία για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ (υποθαλάσσια σήραγγα) φθάνουμε στην όμορφη κωμόπολη της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. ‘Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, το ΚΑΝΟΝΙ και το ΜΟΝ – ΡΕΠΟ. Ακολουθεί περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Προαιρετικό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ

Μετα το Πρωινό θα αναχωρησουμε για την ολοημερη εκδρομη μας στο ομορφο Νησι ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ αφιξη και παραμονη στο νησι για γευμα μπανιο και περιπατους.Το απογευμα αναχωρηση.Το απόγευμα θα εχουμε επιστροφη στο ξενοδοχειο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της ΚΕΡΚΥΡΑΣ και με το F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ακολουθώντας στη συνέχεια την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφιξη στην ομορφη παραλλιακη κομωπολη του ΑΣΤΑΚΟΥ. Σταση γιαμεσημβρινο γευμα. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ, από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, ΙΣΘΜΟΥ στάση, φθάνουμε στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή: 195,00 € κατ΄άτομο

Τιμή: 225,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές  περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν,

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο

«3 πρωινά,

Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα,

Εισιτήρια πλοιου ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ και αντιστροφα

Αρχηγό