8/7 ΕΩΣ 10/7/2022     3ΗΜΕΡΗ ΚΥΘΗΡΑ Τσιρίγο το όμορφο νησί! Τιμή κατ’ άτομο 150 €

1ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση 07.00πμ.για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ γεύμα και στη συνεχεία αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ Άφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ. Θεοδώρου. Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές. Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Έπειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ πρωτεύουσα του νησιού σφιχταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Έπειτα για τον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ με τα τρεχούμενα στάση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3ΗΜΕΡΑ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ στάση και στη συνέχεια για ΔΙΑΚΟΦΤΙ γεύμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ, ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ στάση, ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή κατ’ άτομο 150 € στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ

1.Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή πούλμαν

2.Η διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα  ξενοδοχεία 

3.Το πρωινό

4.Οι περιηγήσεις επισκέψεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

5. Αρχηγός.